Selvforsvar og Ju-Jitsu

Træningstider:

 

VESTERKÆRET Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
Familiehold     17:00 - 17:55      
Selvforsvar & Jujitsu voksen 1 (begyndere)  18:00 - 19:25    18:00 - 19:25      
Selvforsvar & Jujitsu voksen 2 (øvede)  19:35 - 21:00    19:35 - 21:00      
Selvforsvar & Jujitsu børn  16:30 - 17:55    16:30 - 17:55      
Selvforsvar & Jujitsu ynglinge  16:30 - 17:55    16:30 - 17:55      
Selvforsvar for kvinder       17:00-18:00    

 

Ju-jitsu og selvforsvar

Ju-jitsu er et traditionelt selvforsvarssystem der udvikler den enkelte udøver mentalt og fysisk. Gennem træningen bliver du bliver i bedre form, får en større selvsikkerhed, det udvikler din selvdiciplin, du lære at forsvar dig selv og så er det samtidigt sjovt at træne Ju-jitsu. Vores træninger er en vekselvirkning mellem kardio, styrke og fleksebilitet, samt teknik træning. Kom og få en prøve time, de første 2 uger er gratis.


Selvforsvar for kvinder

Er du kvinde?

Vil du styrke din personlige gennemslagskraft og handlemulighed?

Vil du mindske din risiko for overgreb eller grænseoverskridende adfærd?

Har du lyst til at dyrke motion med andre kvinder i en uhøjtidelig og afslappet atmosfære?

Så har du nu muligheden i Aalborg selvforsvar & jujitsu klub .

Dette hold er kun for kvinder!

 

Mizu-no-kokoro Ju-jitsu
I Aalborg Selvforsvar og Ju-jitsu Klub træner vi et system der hedder Mizu-no-kokoro Ju-jitsu, som er en sammensmeltning af flere systemer, hvor vi benytter slag, spark, kast, låse og stranguleringer som forsvar, alt efter angrebets karakter. Systemet blev lanceret i 2000, og er udviklet og grundlagt af Christian Hvidberg. Se mere på www.mizunokokoro-jujitsu.com


Historisk
Ju-jitsu blev udviklet af samuraierne i det feudale Japan (før 1868) som en metode, der bygger på nærkamp, enten ubevæbnede eller anvender mindre våben, der kan bruges defensivt eller offensivt, til at pasificere en eller flere ubevæbnede eller væbnede modstandere. Da det blev klart at angreb kun med slag hurtigt kunne blive ineffektivt, lærte udøverne at den mest effektive metode for at neutralisere en fjende var at benytte låse, kast og stranguleringer. Disse teknikker blev bygget op omkring princippet at udnytte fjendens egen kræfter imod dem selv.


I dag findes der mange varianter af moderne ju-jutsu, Ju-jitsu eller Jiu-jitsu. Skolerne eller klubberne udnytter forskellige former for teknikker (f.eks. kast, stranguleringer, låse, slag, spark, føregreb m.m). Desuden underviser nogle stilarter  i brug af traditionelle våben.

 

Download Pensum

6. kyu Pensum

5. kyu Pensum

4. kyu Pensum

3. kyu Pensum

2. kyu Pensum

1. kyu Pensum

1. dan Pensum