Nyheder:

Familiehold i Selvforsvar

Familieholdet Selvforsvar er der hvor du og dine børn sammen kan deltage i selvforsvarsundervisningen.Familieholdet er for forældre og børn 5-9 år. Vi træner sammen og med hinanden, på et niveau hvor alle kan være med, men hvor du samtidigt kan få udviklet dine færdigheder i samspil med dit barn.

Grundprincipperne i selvforsvar har afsæt i førstehjælpen, og vi fokuserer derfor teknisk på hvordan vi tager vare på os selv og andre. Vores mål er ikke at slås, men at undgå at komme til det. Derfor retter vi i træningen fokus på at når vi slås og mosler, gør vi det kun for sjov.

Om træningen

Træningen er en blanding af kondition, styrketræning, balance, selvforsvarsteknik og leg. Undervisningen er uformel, men læner sig teknisk op ad ju jitsuen, der ellers trænes i klubben.

Træningen foregår på samme tid som voksen 1 og der vil derfor være andre hold i salen når vi træner, der skal tages hensyn til.

Det er som udgangspunkt barnet, der er i fokus, dvs. hvis du som voksen er forhindret i at deltage, må du gerne sende en ”vikar” i stedet.

Praktisk

Træningen foregår onsdage fra 18:00 til 18:45 Deltagelse koster 100,-/md og dækker 1 barn og 1 voksen. 1 voksen må gerne have mere end et barn med efter aftale med underviser og tillæg på 50, kr

Før og efter træning er der mulighed for at gøre brug af klubbens faciliteter (bad, omklædning, motionsrum, kaffemaskine, opholdstue mv)

Hver træning er som udgangspunkt bygget op omkring:

1. Opvarmning

-puls, styrke, leg

 

2. Basis 

-basis, slag, spark, faldteknik, balance og bevægelse

3. Teknikker

-selvforsvar, teknikker og principper

4. Drills

-kombination af ovenstående

Kort om underviseren

Kort om mig selv kan jeg fortælle at jeg er mor til 2, en dreng på 4 og en dreng på 7 år og jeg bor i Aalborg. Jeg har trænet ju-jitsu i over 20 år (siden jeg var 13) og har også undervist både børn og voksne i en længere årrække. Jeg kan godt lide at det både er hård fysisk træning samtidigt med der er en masse filosofi og historie forbundet med ju jitsu. Den måde jeg selv træner og underviser ju jitsu på handler ikke om at lære at slås, men mere om at undgå det og kunne forsvare mig selv og andre.

Jeg vil gøre mit yderste for at finde en balance mellem at vi skal lære noget og have det sjovt. Min forventning til dig er at du understøtter, kommer med indspark samt har fokus på dit barn i vores tid sammen.Jeg glæder mig til at møde jer.

Med venlig hilsen og god sommer, Iben