Etikette:

1. Ingen Ju-Jitsuka må diskrimineres på grund af race, religion, køn eller politisk holdning.

2. Tori og uke skal altid hilse på hinanden, før og efter træning. Når man bukker for hinanden er ryggen og nakken ret, man bukker i en vinkel af 30 grader. Når der hilses slår man blikket ned, så man lige kan ane ukes fødder.

3. Har man brug for at rette på gi eller bælte, så vender man sig bort fra kamiza.

4. Efter brug af våben lægger man det fra sig på en ordentlig måde, så det ikke ligger i vejen for andre. Hvis man skal overdrage våbnet til andre, gør man det høfligt således at det ikke virker truende. Man smider aldrig med et våben.

5. Ved ankomst af en instruktør ude fra, vil der blive sagt metsuki når instruktøren står i døren til dojo, hvorefter alle stopper med det de er i gang med. Den højeste graduerede beder alle om at vende sig mod instruktøren, siger ”rei”, og alle hilser. Dette er en måde at byde ham velkommen på.

6. Det er de højest graduerede kyugraders ansvar at sørge for at vejlede de lavere graduerede med regler, pligter og vise et godt eksempel.

7. Uoverenstemmelser mellem enkelte af klubbens ju-jitsuka’er må ikke påvirke træningen, og skal løses udenfor dojo.

8. Alle klubbens medlemmer har pligt til at opføre sig på en ordentlig måde og udvise korrekt budoånd, når man repræsenterer klubben.